Tankar

NU börjar det!

Godmorgon…

Det är freeedag… och helgen närmar sig.
Idag ska jag jobba på Malmö kontoret och sedan ska vi köra iväg till mamma över helgen. Det ska bli mysigt att komma upp och träffa henne. Vi ska först köra inom Emelie och lämna en liten hylla vi fixat till henne som Ludwig ska ha på sitt rum. Jag hoppas vi får vädret med oss i helgen så vi kan vara ute mycket. Det hade jag gillat.

Våra grönsaker gror så man knappt kan tro det. Vi har just nu en enorm paprika som snart är mogen att plockas tror jag. Eller så låter jag den hänga kvar så den ändrar färg. Vi får se.

Det kommer bli en del bilder på våra fina grönsaker men det får du stå ut med. Jag är så stolt.

Vi har en hel del tomater som är mogna, men det är av plantan med körsbärstomaterna. Planatan med de större tomaterna har inte rört på sig…förrän nu. NU börjar äntligen en tomat ändra färg. Woohoo vad glad jag blir.
Körsbärstomaterna blir orange verkar det som. Alla som blivit mogna är orange och verkar inte ändra färg så jag gissar det är så.

Alldeles strax är det kvartsfinal för våra fotbollsdamer. De spelar mot Japan och vi håller tummarna hårt, hårt för dem.

Älska livet  /Lene