Familjen, Tankar

Min förhoppning…!

Godmorgon lördag…

Igår landade vi hos mamma och det var så skönt att komma upp till henne. Lugnt och skönt.
Idag ska Jörgen börja bygga en vägg i tvättstugan till mamma och jag ska umgås med min älskade mamma.Ta hand om henne. I eftermiddag hämtar vi upp Emelie, Ludwig och William för de ska äta middag med oss. Men innan dess ska jag bara vara.

Innan vi körde hit till mamma igår körde vi inom Emelie och lämnade en liten hylla som Ludwig ska ha på sitt rum. Det blev jättebra. Han började direkt med att stoppa in böcker i den och sätta en lampa ovanpå. Superfint. Huvudsaken är att han är nöjd och det verkade han vara.

Jag sitter med min kopp kaffe och njuter av morgonen, även om solen inte skiner. Än i alla fall. Min förhoppning är att hon ska titta fram en liten stund. Dock är jag väldigt glad över att det knappt blåser och det regnar inte.

Jag älskar att vara här uppe. Trädgården är stor och ingen behöver trängas här. Huset är ett gammalt hus från 1700-talet och mamma och pappa har renoverat upp det jättefint så idag är det superfint. I gammal stil men det ska det vara när huset är från 1700-talet tycker jag.
Här är så enormt rofyllt och stilla även om huset ligger precis intill “stora” vägen. När du är i trädgården störs du inte direkt av det. Tycker jag i alla fall.

Livet ska va gött å leva  /Lene