Familjen, Mat & recept, Tankar

Lugna gatan!

Godmorgon världen…

Jag är uppstigen sedan en stund tillbaka men det blir till att vakna sakta idag. Kroppen vill inte alls med mig denna morgon. Jörgen ligger fortfarande kvar i sängen. Det blir en lugn dag idag. När vi kör hem från mamma ska vi köra inom och handla mat men annars blir det lugna gatan.

Solen skiner och jag hoppas innerligt att den skiner i Malmö trakten också.

Igår var en mysig dag. En dag i småarbetets tecken.

Mamma klippte gräset både med åkgräsklipparen, den “vanliga” gräsklipparen och med trimmern.

Jörgen byggde vägg till mamma mellan tvättstugan och hobby verkstan. Mamma blev jättenöjd och nu är det enbart småpill kvar som hon ska fixa själv sade hon.

Och jag plockade haricots verts till middagen i mammas grönsaksland. De var smarriga kan jag berätta.
Nåja, jag gjorde lite annat också. Jag bistod Jörgen när han behövde hjälp med att ta saker. Jag satt på reglarna när han sågade dem och jag körde iväg och hämtade Emelie och killarna när det var dags.
En riktigt härlig, lugn och fin dag som faktiskt blev solig så småningom. Och idag fortsätter hon skina från himlen. Denna underbara sol. Du är så välkommen!

Älska livet  /Lene