Tankar

Vilken lycka!

Godmorgon…

Det är en ny och helt orörd vecka vi har framför oss. För mig börjar den som vanligt med att jobba i Helsingborg och det ska jag göra även idag.

Solen skiner och det ska bli upp mot 25 grader idag så vädret klagar jag inte alls på. Jag sitter just nu med mitt morgonkaffe och njuter av lugnet. På tv rullar Nyhetsmorgon och nu har de sändning fram till 12 igen. Det gillar jag. Även om jag inte är hemma under hela tiden så kommer tv’n säkerligen vara på tills jag ska åka. Här har du en som gillar Nyhetsmorgon, men det har nog redan förstått.

När vi kom tillbaka till husvagnen igår så välkomnade denna lilla goding oss. Vår första mogna “stora” tomat. Vilken lycka!

Jag börjar med att vakna sakta för det är vad jag behöver just nu. Dock ska jag snart göra mig iordning så jag kommer iväg och framför allt att jag kommer tillbaka i tid i eftermiddag. Kan jag så ska jag sitta ute när jag är tillbaka. Vi får se hur det blir. Vi ska passa tjejerna imorgon och jag vet inte riktigt hur det blir än. Om vi ska dit eller om de kommer hit. Vi får se. Annars sitter jag på altanen i huset. Konstigare än så är det inte. Jag passar på att vara ute när det är sol och fint väder. Punkt slut.

Omfamna livet  /Lene