Campingliv & natur, Familjen, Tankar

Skördedag och pappa sade hej…!

Godmorgon torsdag…

Arbetsveckan drar mot sitt slut och det är näst sista dagen att jobba denna veckan.
Jag vaknar och är som vanligt oerhört trött, har hög smärta och känner mig “konstig” i kroppen. Men nu är jag uppe, har gjort mer iordning och sitter och avnjuter mitt morgonkaffe.

Som sagt idag är det jobb som gäller och det är i Helsingborg så större delen av dagen går åt. Resan dit tar sin lilla tid men jag brukar faktiskt använda tiden på tåget för återhämtning. Mindfulness och bara sitta lugnt, njuta och titta ut genom fönstret.
Solen skiner och det är härligt väder så det kommer bli kanon. Denna dagen kommer bli underbar.

Igår när vi kom till husvagnen kände vi att det nog var dags att plocka vår första paprika. Titta så stor den där! Vi är lite stolta. Hade vi låtit den hänga kvar hade den först blivit gul, sedan orange och därefter röd. Men vi tänkte vi tar denna nu för den blir bara större och större så vi plockade den och ska låta nästa hänga kvar och se om/när den ändrar färg. Vi har minst tre stycken till som växer så vi testar lite. Den vi plockade igår var fantastiskt god. Inte besk som de gröna brukar vara när man handlar dem i affären utan mer åt det sötare hållet. Och väldigt krispig. Fantastiskt god.

När vi satt ute igår kväll så kom pappa och hälsade på. En riktigt stor trollslända landade på mitt ben. Den flög upp ett par gånger men landade på benet varje gång. Jörgen kom och lade ett band på stolen jag hade benet på och den flög upp men satte sig igen. Pappa sade hej och visade mig att allt är okej. Älskade pappa.

Lev livet  /Lene