Tankar

Kaffe på agendan!

Mammas blommor från hennes fina trädgård

Godmorgon, godmorgon…

Jag låg kvar en bra stund idag efter jag vaknat. Jag har så hög smärta för tillfället så jag hade svårt att komma upp. Men till slut hände det och nu är jag uppe sedan en bra stund.
Jag började med ett måste…tömma toatanken. Det är inget som kan vänta “bara för” att jag har ont. Nej, nej vissa saker måste bara göras. Annars hade jag inte kunnat gå på toa. Ja jag kan gå borta på servicehusen men jag försöker undvika det till största möjliga mån och använder vår egen. Och då måste den tömmas. Är inte Jörgen hemma och den måste tömmas så gör jag det.

När den var tömd och jag var tillbaka var det kaffe på agendan så då satte jag igång att koka vatten och fixa med kaffebönor. Nu är kaffet i muggen och det smakar devine!

Jag har beställt en ny mobil från Swappie och den är så fin. Jag hämtade den igår och försökte få igång den, men det var inte så enkelt eller så var jag trög. Jag får göra ett nytt försök idag annars får jag ta mig till Apple butiken och höra om de kan hjälpa mig.

Älska livet   /Lene