Tankar

Det stör mig…!

Godmorgon söndag…

Efter en helg med kalas för min systers yngsta dotter som fyllt 15 år och gemensamt middag med grannarna på campingen, Rickard och Weronica så håller vi söndag.  En lugn och skön söndag då vi inte ska göra så värst mycket. Det är tanken i alla fall. Vi ska återhämta oss idag.

Igår kväll när vi satt ute och åt med Rickard och Weronica fick vi till slut gå in för det blåste lite för mycket. Under i stort sett hela natten har det regnat men nu regnar det inte och det blåser i stort sett ingenting. Underligt hur det kan skifta. Men skönt att det varken regnar eller blåser. Enligt prognosen ska det bli bättre framåt eftermiddagen.

Vi sitter och avnjuter vårt morgonkaffe och tittar på Nyhetsmorgon på Tv4. En lugn och skön morgon precis som vi vill ha det. Precis vad vi behöver just idag. Vi hade några planer på att åka iväg några ärenden men vi har ändrat på de tankarna för vi behöver lugn idag och då är det så det får bli.

Jag är lite störd för jag har inte fått igång min nya mobil än. Jag kommer till programuppdatering men där står den bara och tuggar. På nya mobilen står det “installera nu” men den står ändå och tuggar som om den tänker och jag kan inte trycka på “installera nu”. På min gamla mobil ser det också ut som den tänker och det står “Väntar på programuppdatering”. Jag har kontaktat Swappie där jag köpt mobilen men inte fått svar än eftersom jag mailade igår. Jag får väl vänta tills imorgon innan jag får svar. Vi får se. Eller så kanske jag känner någon som vet hur jag ska göra…Gör jag det?

Lev väl  /Lene