Tankar

Kanske för mycket begärt…!

Godmorgon måndag…

Veckan startar sakta menat med att jag låg kvar längre på grund av, som du vet vid det här laget, att min kropp inte är riktgt vän med mig just nu. Men det rättar säkert till sig. Jag är uppe nu och snart redo för en ny, orörd och spännande vecka. Hoppas jag.

Jag börjar dagen som jag brukar med en god kopp kaffe och idag är även tv’n på. Nyhetsmorgon på Tv4 kör i bakgrunden. Denna veckan jobbar Jörgen kväll så han ligger fortfarande kvar i sängen. Han behövde sova lite till så han orkar med att jobba ikväll. Jag dricker kaffe och insuper lugnet.

Det är fint väder och jag hoppas det håller sig så hela dagen. Prognosen säger att det ska hålla sig fint. Än så länge. Man vet ju aldrig om/när det ändrar sig. Det kan gå på ett par minuter. Men idag hoppas jag att det håller sig fint. Eller tja jag hoppas det blir fint hela veckan, men det kanske är för mycket begärt. Vi får se.

Oavsett hur vädret är så njuter jag av dagen och ska göra det resten av dagen också. Och jag ser fram emot en spännande vecka. Jag hörde precis på Nyhetsmorgon att “hösten kom 9 augusti”. Enligt de prefix de har att gå efter, temperatur och annat så är det tydligen så. Dock håller jag inte riktigt med om det faktiskt. Hösten är INTE här än. Lugn och fin.

Lev väl  /Lene