Tankar, Yoga Mindfulness & Yoga2home

Därefter beger jag mig…!

Godmorgon…

Det är tisdag och solen är på väg upp eller på väg fram kanske jag ska säga. Det är nog någon timme eller så sedan solen gick upp men nu börjar den titta fram också. Underbart!

Idag är det jobb i Malmö som gäller. Jag tar Nisse dit men inte än. Jag väntar nog några timmar tror jag.
Först blir det kaffe och vakna till lite. Sedan frukost och därefter beger jag mig mot kontoret på Nisse.

Sent igår kväll blev det bestämt att Hailey ska vara hos oss under dagen. Hon är förkyld och har förhöjd temp men ingen hög feber. Så vi hjälper till att ha henne hos oss då Ellinore och Daniel hade svårt för att vara hemma idag. Jag ska ju jobba så då tar Jörgen henne och när jag kommer tillbaka kör Jörgen till jobb så tar jag henne. Bra upplägg så blir det inte “för mycket” för oss heller.

Det är ju tisdag och jag bjuder på ett Mindfulness tips som vanligt.

Visa kärleksfull vänlighet till dig själv och till andra…

Säg eller tänk tyst för dig själv när du möter människor som du känner:
Han/hon vill också må bra och vara älskad – precis som jag!
Påminn dig gärna om den frasen, ofta.

Älska livet  /Lene