Mat & recept, Tankar

Man kan inte vara mer än nöjd!

Godmorgon torsdag…

Jag vaknar till en solig och fin torsdag. Det blåser i stort sett ingenting. Underbart.

Igår var vi iväg och kollade på nya glasögon till Jörgen. Han bokade en tid för synundersökning på fredag, alltså imorgon och då ska han bestämma sig för glasögon och solglasögon.
Vi var även inne på Telenorbutiken och fixade en annan mobil till mig. Den mobil jag köpte gick inte att uppdatera så jag har skickat tillbaka den. Det fick bli en annan. Och den väntas anlända under dagen. Men jag kommer inte kunna hämta den idag utan får nog ta det imorgon.

Igår kväll var vi på quiz kväll med Marisol

Vi gillar verkligen dessa quiz kvällar. God mat, gott sällskap också Marisol som håller upp underhållningen.

Vi gick med dessa två finisar och det var precis lika trevligt som det brukar vara.

Maten var som vanligt fantastiskt god. Man kan inte vara mer än nöjd med det. Jag kan verkligen rekommendera La Caravelle på Limhamn. Inte alltför dyrt och mycket god mat.

När jag nu är klar med detta ska jag sätta mig där ute en liten stund, sedan ska jag göra mig iordning för att ta buss och tåg till kontoret i Helsingborg. När jag kommer till Malmö igen ska jag hoppa av på Hyllie och in på Emporia och prata med Apple butiken om min klocka. Batteriet är inte vad jag anser att det borde vara för en ny klocka. Vi får se vad de säger.

Jag njuter av livet  /Lene