Campingliv & natur, Tankar

Snart nog så…!

Godmorgon fredag…

Ja det är fredag och helgen står för dörren.
Jag är trött som jag vet inte vad men jag är uppe. Mina höfter värker hela tiden och tummarna, benen, fötterna likaså. Men det är som det är när det blir som det blir. Jag gillar läget. När jag kommer tillbaka i eftermiddag efter jobb ska jag bara ta det lugnt och återhämta mig. För imorgon ska vi passa tjejerna. Då ska Ellinore och Daniel på 40-års fest. Men än så länge är det fredag.

Vi sitter och avnjuter vårt morgonkaffe och har Nyhetsmorgon på på Tv4. Snart nog är det dags att göra sig iordning för vi har några ärenden att göra innan jag ska jobba. Jörgen ska på synundersökning och fixa nya glasögon och sedan ska vi iväg och hämta min nya mobil. Därefter kör Jörgen mig till kontoret i Malmö och när jag är klar kör jag Nisse tillbaka. Sen håller vi helg.

Snart kommer vi att skörda vår andra paprika. Den är ganska stor som du ser. Den tredje är på god väg som du ser i bakgrunden. Våra supergoda paprikor. Det kommer fler men vi är lite osäkra om de hinner “bli något” och växa till sig. Vi får se. Vi har ju fortfarande både paprikaplantan och tomatplantan i förtältet och där är det fortfarande varmt på dagarna och solen skiner på dem på eftermiddagen.

Jag älskar livet  /Lene