Familjen, Tankar, Yoga Mindfulness & Yoga2home

Det har varit fullt upp…!

Godmorgon…

Men där är du ju… var har du varit dessa dagar. Näää det är jag som ska fråga mig själv det… Jag har tyvärr inte haft orken att skriva dessa dagar. Det har varit fullt upp så orken till att skriva har inte funnits. Men nu är jag här.

I helgen passade vi töserna som var planerat sedan länge.
Det har varit fint väder och Jörgen ville bada. Töserna har varit förkylda i veckan och hade fortfarande lite förkylning kvar så de fick inte bada. Lite knorr blev det för de ville verkligen bada men det gick inte. Vi ville inte riskera att de blir sjuka igen. Men vi följde med ner till vattnet allihopa.

Vi hade “kräftskiva” med camping grannarna, Rickard och Weronica. Rickards föräldrar som har sin husvagn några husvagnar från oss var också med. Vilken mysig och trevlig kväll. Jag glömde naturligtvis ta foto på bordet med mat men det får vara så.

Hugo the Boss (katten) var king och satt högst upp.

Alla samlade utom Hailey. Vet dock inte vart hon tog vägen. Toa kanske…

Det är tisdag så jag bjuder dig på ett Mindfulness tips.

Ta semester från “att göra”-läget…

GÖRA-läget är bra – då blir saker gjorda. Men vi behöver dock inte vara i GÖRA-läget hela tiden.
Att ta en paus innebär att skifta från att GÖRA till att VARA en liten stund.
När vi är i VARA-läget ska vi helt enkelt bara vara Här och Nu just i ögonblicket, fullt närvarande, avslappnade men alerta.
Att bara sitta tyst en stund och känna efter hur du känner dig i kroppen och i sinnet. Bara vara och inte behöva göra någonting. Se vad du upptäcker.

Lev livet  /Lene