Tankar, Tips/Inspiration

Det vill jag verkligen inte!

Godmorgon fina…

Jag är uppe lite senare än tänkt men jag låg kvar och lyssnade på världen utanför en stund efter jag vaknat.

Idag är jag ledig och tänker inte göra alltför mycket. Jag har tömt toa tanken vilket var ett måste och tanken är att jag ska diska idag. Jag får se hur det blir med det. Om jag orkar ska jag köra iväg och köpa mjölk, annars får Jörgen ta det när han kör hem från jobb. Jag ska ta en rejäl återhämtningsdag idag.

Som du ser på bilden så skiner solen och det är underbart. Det är 15 grader nu och enligt prognosen kan det bli upp mot 19-20 grader under eftermiddagen. Det gillar jag verkligen. Så fort jag får tillfälle ska jag sätta mig ute och njuta av sensommar solen. Men just nu bloggar jag och dricker mitt morgonkaffe och njuter av lugnet.

Jag har inte visat min nyaste iPhone än. Det är en iPhone 14 Plus. Jag skickade tillbaka den jag köpte på Swappie för jag kom inte vidare och kände att jag inte kom längre även med hjälp från dem. Så jag införskaffade denna lilla skönhet istället. Och jag är supernöjd. Nu ska jag bara invänta att mitt skal kommer levereras och jag ska fixa ett skyddsglas så jag inte tar sönder den direkt. Det vill jag verkligen inte.

Jag vill även passa på att tipsa om denna kanonbra dagkrämen “Optimals Even Out” från Oriflame med spf 20 . Den är krämig och går bra in i huden utan att kännas vattnig. Är du intresserad av att köpa den för att testa så hör av dig till mig. Det finns även nattkräm om du använder det. Hör av dig!

Njut av livet  /Lene