Inspiration, Tankar

Ibland har man tur…!

Godmorgon…

Ännu en morgon då jag låg kvar i sängen en stund efter jag vaknat. Jag var tvungen att hitta orken och det gjorde jag till slut. Så nu är jag uppe sedan nästan en timme och jag har kokat mitt kaffe. Nyhetsmorgon är på Tv4 och jag sitter med mitt morgonkaffe i muggen. En stunds lugn så jag kan “komma ifatt”.

Nisse (min scooter) ska ta mig till Hyllie efter lunch för jag ska ta bussen till Bara för att lämna blodprov på VC inför nästa veckas samtal med min läkare på reumatologen. Jag passar även på att ta ett besök på FTV (Folktandvården) när jag ändå är där. Jag ringde och behövde en tid och jag hade sådan tur att jag fick tid strax efter besöket på VC. Ibland har man tur.
När jag är klar där kommer Jörgen och hämtar mig.

Igår skördade jag några av våra stora tomater. Andra skörden och vi är så stolta.
Det kom med en liten körsbärstomat också. Visst är de fina?!

Jag vill att solen ska skina idag men det gör den inte. Precis när jag gick upp sken hon men inte nu och jag har sett på prognosen att det ska regna från klockan 11 och framåt fram till typ 17 eller liknande. Jag vill inte ha regn. Det har regnat tillräckligt känner jag. Inget regn tack… men jag gillar läget och gör det bästa av situationen.

Älska livet och njut  /Lene