Campingliv & natur, Mat & recept, Tankar

Långt streck…!

Godmorgon söndag….

Veckans sista dag och det blåser en del. Solen kommer och går. Enligt prognosen ska det bli molnigt idag så jag förväntar mig inte att solen ska titta fram alltför mycket. Men hoppas kan jag ju alltid…

Igår skulle vi ha en dag bara för oss. Jag hade satt ett långt streck i kalendern så vi inte skulle boka in något. Men det blev en del gjort på campingen istället. Förberedelser inför vintersäsongen. Jörgen tvättade delar av förtältet som behövde rengöras. Han tvättade både vindskyddet och markisen som vi vek ihop och stoppade undan.
Jag körde och handlade lite mat och jag tvättade en maskin tvätt som hängdes upp. Resten av dagen tog vi det lugnt, umgicks lite med våra fina grannar och njöt av solen. Jörgen, Rickard och Melwin var till och med och doppade sig. 18 grader i vattnet. Det är väl inte helt fel?!

Vi skulle haft tacos i fredags men det blev pizza med grannarna istället så vi tillagade tacos igår och det var så himla gott. Det var ett tag sedan vi åt det så det satt fint i magen. Jag vet att det ser lite “rörigt” ut men så ser min tacos-tallrik ut numera. Det blir en blandning av allting. Precis som jag vill ha det.

Idag blir det nog mer vila än igår. Jag vet inte vad det är med min kropp för tillfället men jag har enormt hög smärta i kroppen. Mina tummar bråkar och gör ont så jag kan knappt använda dem. Men det reder sig. Idag blir det vila.

Vi sitter och njuter av vårt morgonkaffe och slö lyssnar på Nyhetsmorgon på Tv4. En bra början på denna söndag.

Lev väl och älska livet  /Lene