Tankar

Så är det för det mesta…!

Godmorgon fredag…

Helgen är i antågande och livet leker. Tja…någorlunda i alla fall.

Igår körde vi till Jönköping för att vi ska gå på Husvagns mässan på Elmia. Vi försöker göra det varje år. Något år har det inte fungerat och något år har vi inte kunnat sova över, varken med husvagn eller på hotell. Men i år blev det hotell.
Sängen är som det brukar när jag inte sover i min egen säng, inte så bra för mig men det visste jag nästan om. Så är det som sagt för det mesta när jag sover borta.

Vi bor på First Hotel i Jönköping och det är ett fint hotell. Inga fel alls på det tycker jag. Vi bor på 11e våningen och det är fantastisk utsikt. Även när vi åker hissen upp och ner. Lite läskigt att stå ”där ute” där Jörgen står på bilden. Tyckte jag i alla fall.

Vi har nu varit nere i bistron och ätit en god hotellfrukost. Svensk hotellfrukost är det absolut bästa som finns tycker jag. Jag moffade i mig så mycket jag kunde. Älskar’t.
Vi har kommit upp på rummet igen och tar det lite lugnt innan det är dags att bege oss till mässan för att kolla ytterligare lite till på husvagnar. Vi får se hur länge vi orkar idag.

Livet ska vara gött att leva. /Lene