Familjen, Tankar

Jag blev lite kär…!

Godmiddag söndag…

Efter att ha suttit i solen och druckit kaffe med mannen i mitt liv så har vi nu ätit frukost också. Jörgen har gått ut och satt sig i solen igen, men jag ska blogga lite grann, sedan joinar jag honom.

Vi har spenderat några dagar (som jag berättat tidigare) i Jönköping för att gå på Elmia mässan som har Husvagns mässa. Naturligtvis blir man sugen på en ny vagn, men det blir det inte. Vi har gått dit enbart för inspiration och tips. Plus att vi haft en härlig vistelse på First Hotel Jönköping. Mycket bra, prisvärt och fint hotell tycker jag.

Inne på hotellrummet hängde denna tavlan av Frida Kahlo. Jag måste erkänna att jag blev lite kär i tavlan. Jag tycker den är superfin och hade mer än gärna tagit den med mig tillbaka. Men det går ju inte. Så jag fick nöja mig med att fota den och titta på fotot.

Denna söndag kör både Jörgen och jag återhämtning deluxe. Vi ska inte göra någonting mer än bara ta det lugnt och återhämta oss så vi klarar veckan som kommer. I varje fall jag har en ganska hektisk vecka framför mig så jag ska ta det lugnt idag. Vi behöver handla mjölk och lite bröd så det ska jag iväg och fixa annars ska jag bara ta det lugnt.

Lev väl  /Lene