Campingliv & natur, Tankar, Tips/Inspiration

Gör det bästa av det…!

Godmorgon…

Från en regnig camping. Denna morgon regnar det men jag hoppas det avtar för kring lunch ska jag köra iväg på Nisse. Jag ska till VC (läs vårdcentralen) och ta blodprover inför besöket hos reumatologen nästa vecka. Och ikväll ska jag till Entré för att röntga händerna. Även detta inför besöket hos reumatologen.

Men jag är trött…så trött. Jag har hög smärta i stort sett överallt i kroppen just nu och det är inte kul alls. Men det är så det är så jag får välja att gilla läget och göra det bästa av det.

Jag har köpt denna nyposin/cbd olja som man smörjer på där man har ont. Jag har testat den på ryggslutet och delar av höfterna och lite lindring blev det. Jörgen testade det på axeln ner mot skuldran och han tyckte det hjälpte. Jag får kanske testa lite till men jag kan säga att den hjälper till viss del. Men nu har jag så hög smärta och jag förväntade inte mig att den skulle ta bort smärtan, det är där inget som gör. Men kan den lindra så är det värt pengarna. och på ryggslutet lindrade den igår i varje fall. Är du nyfiken på att testa den så har jag köpt den på Lifebutiken.se

När jag slutat jobbet igår så körde jag inom Lidl och skulle handla mjölk. På Lidl har de frukt/grönt och bröd kassar utanför kassorna som är billigare.

Jag tittade i kassarna och valde en kasse med frukt och grönt för 25 kronor. Det jag fick är vad du ser på bilden. Allt var i bra skick. Det enda var att zuchinin behöver användas snarast och den kommer vi använda till middagen idag. Allt detta för 25 kronor och butiken slipper slänga det. Det kan inte bli bättre.

Lev livet och njut  /Lene