Mat & recept, Tankar

Min man han kan…!

God förmiddag kära du…

Jag är uppe efter en lång stunds försök att ta mig upp. Idag gick det inte bra alls. Jag låg kvar länge i sängen för jag har enormt hög smärta i kroppen denna morgon. Jag har ont i huvudet, nacken, armarna, händerna. Precis hela kroppen…
Jag var, som du vet på MR röntgen igår för händerna. Och det har genererat denna smärta. Att ligga helt stilla och inte få röra sig alls i nästan 1,5 h är inte lätt för mig. Det ger konsekvenser. Det räknade jag i och för sig med men inte så här. Det är inte alls kul.

Men jag ska sätta mig i solen och njuta av det fina vädret så kanske jag känner mig lite bättre. Vi får se.

Min man är fantastisk. Igår när vi kom hem gjorde han maten. Jag hade varit på VC i Bara och han hämtade upp mig på Hyllie där jag hoppade av bussen. Sedan körde vi hem och han gjorde middagen vilket blev frittata. Supergod och mättande. Min man han kan… Idag blir det köttfärssås och pasta och det ska också bli gott. Det vet jag redan nu.

Jag sitter och avnjuter mitt morgonkaffe och lyssnar på Nyhetsmorgon på Tv4, men alldeles strax ska jag sätta mig ute i solen och njuta av ytterligare en kopp kaffe. Idag är det vila och återhämtning som gäller.

Njut av livet  /Lene