Familjen, Mat & recept, Tankar

Jörgen tog fler gånger…!

Godmorgon måndag…

Helgen har passerat och jag har inte bloggat någonting. Tyvärr har jag inte orkat detta utan koncentrerat mig på att återhämta mig och träffa familjen.

Jag har haft riktigt hög smärta veckan som gått och jag har vilat så mycket jag kunnat. Dock måste jag ju röra mig så det har blivit kortare promenader.

I lördags firade vi fina, underbara Hailey som fyllde 7 år. Tiden går fort och det ser man på barn och barnbarn.
Mamma kom ner med Ludwig och William och Hailey blev superglad. Hon verkade väldigt nöjd med alla presenter. Men det var inte slut där. När vi alla kört därifrån körde Daniel med töserna till sin mamma så hon kunde gratulera Hailey. Och efter det blev det McDonalds för födelsedagsbarnet. Vilken dag!

Tårta utan grädde
Tårta med grädde

Vi blev bjudna på tårta, kakor och kaffe. Jag fick äran att sätta ihop tårtan och Ellinore peppade den med unicornströssel och skrev texten på tårtan med grädde. Tårtan var jättegod. Till och med Jörgen tog fler gånger av tårtan, vilket jag nog säkert kan säga aldrig händer. Han är ingen tårt-människa. Men denna gillade han. Härligt!

Idag är det måndag och jag sitter just nu med mitt morgon kaffe och insuper morgonen. Slölyssnar på Nyhetsmorgon på Tv4. Snart nog är det dags att bege mig till kontoret i Helsingborg. Jörgen jobbar kväll så han är inte hemma när jag kommer hem senare i eftermiddag.

Lev väl  /Lene