Tankar

Vi är ändå lyckliga…!

God förmiddag…

Jag vaknade med huvudvärk och hög smärta längs med båda sidorna av ryggraden så jag får ta det lugnt idag.
Jag ska iväg och jobba är tanken men jag väntar lite med det på grund av att r jag har för ont just nu.

Det har regnat under natten och morgonen men inte just nu. Jag hoppas det stannar borta. Ska jag köra iväg på Nisse så vill jag helst inte att det ska regna. Men vi får se. Jag tar Nisse ändå. Men inte riktigt än.

Det är fredag och helgen närmar sig med stormsteg. Jag har redan jobbat lite grann då jag lagt in beställningar.
Denna helgen har vi inte bestämt någonting och det är ganska skönt faktiskt. Snart rullar det igång med en del på helgerna. Trevligheter men det blir inte en hel helg med vila för min del. Vi får se hur det går.

Vi har fortfarande tomater vi kan plocka som blir röda. Det är helt underbart att kunna plocka egna tomater och de fortsätter att mogna. Det kommer till och med nya blommor men jag tror dock inte de tomaterna (om det blir till tomater) mognar. Det hinner de nog inte. Vi är ändå lyckliga över hur många tomater vi har kunnat plocka från två plantor som vi haft i förtältet hela sommaren.

Lev väl och älska livet  /Lene