Tankar, Tips/Inspiration, Yoga Mindfulness & Yoga2home

Påminn dig varje dag…!

Godmorgon, godmorgon…

Det är tisdag i en ny vecka…måndagen har passerat revy och tisdagen har öppnat upp sig.

Idag ska jag jobba i Malmö, men just nu sitter jag och bara tar det lugnt. Jobbar lite med mail och dricker mitt morgonkaffe. Njuter av en lugn morgon. Snart nog är det dags att köra Nisse till kontoret.
När jag jobbat färdigt ska jag ta mig till Jörgens jobb och hämta bilen för jag ska klippa mig. När jag är klar där är det bara att köra tillbaka och hämta Jörgen. Därefter blir det middag och lugn och ro, njuta av kvällen tillsammans med min älskade make.

Denna boken har jag snart läst klart. Den är bra tycker jag. Många av dessa böcker med en kommissarie som huvudperson är lika och det är väl även denna, men den är bra och jag kan rekommendera den.

Det är ju tisdag som du vet och då bjuder jag på ett Mindfulness tips…

Skriv små lappar av tacksamhet…

Påminn dig varje dag den här veckan över vad du har att vara tacksam över. Ofta är de små saker som gör oss tacksamma och glada.
Vad har jag att vara tacksam över idag? Skriv ner minst tre saker varje dag på en lapp.
När en vecka gått tar du fram lapparna och tar in och reflekterar över det du har att vara tacksam för.

Må väl, lev gott  /Lene