Familjen, Tankar

Bättre sent än aldrig…!

God middag kära du…

Jag skriver lite senare idag och det finns en anledning för det.

Jag har varit i Eslöv och servat bilen under morgonen sedan har jag kört en del ärenden som var nödvändiga.
När jag kom tillbaka så var det jättefint väder, men jag fick sitta inne en stund till eftersom jag hade lite mail och annat jobbrelaterat att skicka. Nu ska jag bara blogga, sedan ska jag sätta mig ute och njuta innan jag kör och hämtar Jörgen.

När jag hämtat Jörgen ska jag köra till min fina syster och gratulera Gianna igen. Hon ska få resterande av sina presenter. Bättre sent än aldrig sägs det ju…

Maj-Britt

Jag har även beställt begravningsblommor till denna fina, underbara människa som tyvärr lämnade oss den 7 september. Begravningen kommer att ske den 9 oktober. Denna krutdam blev hela 99 år gammal och hon är djupt saknad. Fina, fina Maj-Britt.

På tal om kyrkogårdar. Jag har sett, när jag åker förbi Limhamns kyrkogård med bussen, att folk rastar sina hundar på kyrkogården. Att ni som gör detta inte skäms?! Jag personligen tycker det är en skymf att man låter sin hund gå med långt koppel eller lös. Fine att du går igenom kyrkogården men låt inte hunden snusa eller göra sina behov där. Håll hunden i kort koppel intill dig. Det är respektlöst att låta dem gå upp på gräset. Men det är min personliga åsikt och jag håller fast vid den. Se till att ha din hund kopplad i kort koppel på kyrkogårdar!!!

Så….nu fick jag sagt det.

Lev väl  och njut av dagen /Lene