Tankar

Det ska vara “sunt” för mig…!

God eftermiddag…

Jag sitter nu, efter en ganska hektisk förmiddag och bara tar det lugnt.

Imorse fick jag köra Jörgen till jobb på grund av att jag var tvungen att ha bilen för att kunna ta mig till kontoret i Helsingborg. Jörgen börjar som du säkert vet vid det här laget klockan 6 varannan vecka och denna veckan är det så. Han kom dock något lite senare imorse och när jag lämnat av honom körde jag direkt till Helsingborg. Jag var alltså på kontoret ganska tidigt.

Eftersom tågen inte går mellan Malmö och Lund så blir det på tok för många byten för att det ska vara “sunt” för mig, plus att det tar totalt 1 timme längre tid att åka och det fixar inte min kropp och knopp. Så idag fick jag köra själv eftersom poolbilen på Malmö-kontoret inte var ledig. Då får man trolla med knäna lite grann.

Denna vackra vy på solen hade jag när jag höll på att iordningställa i ett av konferensrummen på Helsingborgs kontoret. Visst är det fantastiskt vackert?!

När jag jobbat klart körde jag mot Malmö igen, men tog en avstickare till Staffanstorp för att hämta ett par skor jag köpt till William, ena barnbarnet. Väl hemma blev det lite frukost för då var jag duktigt hungrig. Efter det en dusch och lite mer jobb i form av mail och samtal. Jag älskar mitt jobb!!

Nu ska jag ta det lugnt tills jag ska hämta Jörgen från jobb och sedan ska vi köra ut och hämta töserna på förskolan och fritis och passa dem i huset tills Ellinore kommer hem. Jag kommer somna tidigt ikväll gissar jag.

Älska livet  /Lene