Tankar

Vara lite ego…!

Godmorgon…

Denna kvinna du ser på bilden är inte så tuff idag. Hög smärta i nacke, axlar, hela ryggen och höfterna. Det är inte så kul, men det är som det är. Jag hoppas bara jag fixar att göra det jag behöver göra idag och i helgen. Annars får jag tänka om, så är det bara. När det inte blir som jag tänkt mig får jag tänka om, så är det bara.

Jag går just nu på hög dos kortison för att se om det hjälper min smärta i lederna. En del i utredningen på reumatologen och idag ska jag dra ner med en tablett. Jag äter en dos i en vecka och drar sedan ner en tablett efter en vecka och idag är första neddragningen på en tablett. Så från och med idag tar jag tre tabletter av Prednisolon.
Men någon sort av ett bakslag har jag nog råkat ut för känns det som. Dels är det fibromyalgin som bråkar med mig och dels är det mina leder. Men som jag sade, det är som det är och jag får gilla läget. Jag gör det bästa av situationen. Mer kan jag inte göra.

Nu blev det mycket jag i detta inlägg men det får det lov att bli eftersom det är min blogg. Jag får lov att vara lite ego emellanåt.

Vara lite ego är okej  /Lene