Tankar

Den “riktiga” hösten!

Nämen godmorgon…

Jag välkomnar en ny månad och säger hejdå till september. Vi äntrar idag höstmånaden oktober och vädret är lite ditåt känner jag. Det är lite, lite kyligt i luften och solen tittar fram emellanåt. Vi får se hur det blir under dagen.

I fredags blev det jobb på förmiddagen, sedan åkte jag bussen till FTV (läs Folktandvården) och satt och våndades i tandläkarstolen en bra stund. Därefter körde Nisse och jag ut till Klågerup för att invänta alla där. Vi hade töserna med oss tillbaka till husvagnen. Daniel var iväg på fiskehelg med sin vän Eric och Ellinore hade AW med några av sina fina arbetskamrater, så vi hade tjejerna hos oss. Det var supermysigt och vi spelade Uno och Yatzy, åt godis och sjöng och var på lekplatsen, i receptionen och köpte glass. Ja vi hade det mysigt.

Igår körde Jörgen och lämnade töserna någon gång efter lunch och jag passade på att vila kroppen en stund. Jag var helt slut igår.

Resten av dagen tog vi det lugnt och gjorde inget speciellt mer än pratade, tittade på hockey och fixade en god middag. Ett glas vin (eller två) och lite Halkidiki oliver blev det också.

Idag är det söndag och som sagt den 1 oktober. Vi går in i den “riktiga” hösten nu men jag hoppas att vädret ändå är med oss. Vi eller jag vill ha en fin och härlig höst tack. Mycket sol och fint väder. Regna kan det göra på natten.

Lev väl  /Lene