Mat & recept, Tankar

Vad håller folk på med?!

Godmorgon måndag…

Jag vaknar upp till en lite regnig och grå morgon. Vad passar då bättre än att tända lite värmeljus och mysa?!
Det finns inget bättre vid denna tiden på året. Nu börjar den tiden när jag kan tända ljus i mörkret. Nu är det ‘legitimt” att göra det. Woohoo

Vi har haft en så mysig helg. Det har varit lugnt och skönt och vi har inte gjort något speciellt utan bara tagit det lugnt och laddat batterier. Det har varit superskönt. Nåja, vi har ju fått gjort något litet men vi har inte varit iväg eller någonting sådant vilket varit skönt.

Jörgen sover fortfarande och jag sitter och dricker mitt morgonkaffe och halvlyssnar på Nyhetsmorgon på Tv4. Det mesta man hör på nyheterna är sprängningar och skjutningar. Det är inte klokt. Vad håller folk på med?!

Igår åt vi fantastiskt god middag. Enkel men väldigt god.

Jörgen fixade middagen och det blev potatis och morötter slantade tillsammans med skivad röd lök som vi lade underst i airfryern och ovanpå tärnad kycklingfilé. Kryddor och olivolja ovanpå och in i airfryern. När det var nästan färdigt strödde han över riven ost. Till det hade vi en fetaostkräm som han slängde ihop och en bulle. Så himla gott.

Jag stod för något gott till kaffet och det blev fruktsallad med vaniljkvarg och lite bak/mat sirap ringlat ovanför. Vilken matfest det blev. Idag blir det något lite enklare än så. Det blir kokt korv med potatismos. Gott det med.

Njut av livet medan du kan  /Lene