Tankar

Jag älskar lugnet…!

Godmorgon…

Jag vaknar till smärta lite överallt känns det som. Vänster tumme bråkar enormt mycket med mig just nu. Huvudet värker, nacken också. Men det är så det är så jag väljer att ta det lugnt denna förmiddag.

När jag är klar med att ta det lugnt ska jag köra till kontoret i Malmö och jobba. När jag är klar tar jag bussen till huset för att spendera kvällen där. Ellinore ska hjälpa mig fixa mina ögonbryn. Håll tummen för mig hihi.

Det blåser och det regnar emellanåt. Inget väder som är sådär intalande men vi kan ju inte göra så mycket åt det så mitt tips är att gilla läget. Det är som det är när det blir som det blir. Vi är ju faktiskt inne i oktober så det är bara att acceptera det.

Det är mycket man ska acceptera och gilla men det är så livet är. Det är så mycket du inte kan göra något åt och vad annat kan du då göra än att gilla läget? Det är det bästa för dig och ditt välbefinnande. Det anser jag i alla fall. Jag, som så många andra har fått lära mig den hårda vägen och det är okej det med.

Jag sitter och dricker mitt morgonkaffe och njuter av en lugn morgon. Min älskade make sitter på andra sidan bordet och vi pratar lite om ditt och datt. Nyhetsmorgon på Tv4 går i bakgrunden. Jag älskar lugnet.

Lev väl och njut av livet  /Lene