Tankar

Så spännande!

Godmorgon torsdag…

Jag vaknar till en blåsig morgon... men solen skiner och det är helt underbart. Då får det lov att blåsa om du frågar mig.

Idag jobbar jag i Helsingborg och det ska bli så roligt. Inte för att något annorlunda händer, utan för att jag älskar mitt arbete och mina fina kollegor.  Jag har lite planering på jobb att göra så det ska bli spännande.

Jag vaknar än en dag med huvudvärk. Det känns som jag är inne i ett skov med min huvudvärk för tillfället. Inget kul alls, men det är bara att härda ut detta.

Jag sitter och njuter av mitt morgonkaffe. Nyhetsmorgon på Tv4 går i bakgrunden och jag har huvudet fullt av vad jag ska göra idag. Planerar lite grann. I huvudet än så länge. Jag är nog lite nördig men jag gillar planering. I och med att jag måste planera i stort sett allting idag så jag gillar det. Jag har lärt mig att det är en del av mig idag och numera är det inget konstigt alls. Det är en del av mig och jag skulle inte vilja vara utan det idag. Jag har faktiskt redan beställt en ny kalender för nästa år som jag ska fylla i när den kommer. Så spännande.

Lev väl  /Lene