Tankar

Den som lever får se…!

Godmorgon…

Det är freeeedaaaag!!
Jajamensan visst är det fredag. Helgen knackar på dörren.
Det är regnigt och blåsigt ute och jag ska ta Nisse till kontoret idag är det tänkt. Vi får se. Jag kanske flörtar med Jörgen så han kan köra mig. Vi får se hur jag gör.

Än en gång vaknar jag med huvudvärk. Tredje morgonen i rad. Det är bara att vänta och se hur det utvecklar sig. Det är inte så kul med huvudvärken som du säkert förstår. Jag känner att jag har tillräckligt med värk och allra helst nu när jag även har värken i lederna. Men det är så det är och jag får gilla läget. Jag kämpar vidare.

Morgonen börjar med en god kopp kaffe och lite Nyhetsmorgon på Tv4. Just nu inväntar jag samtal från min läkare på reumatologen i Trelleborg. Vi har telefontid nu på förmiddagen. Jag får se vad hon säger. Jag lär få reda på hur resultatet från blodprovstagningen gick och om/hur jag ska fortsätta med kortisonet. Den som lever får se.

Jörgen sover fortfarande och jag kommer låta honom sova så länge han vill. Han är ledig idag så han ska inte iväg. Det är i så fall om han ska köra mig, men det behöver han inte göra än. Jag låter honom sova.

En lugn och skön fredag tornar upp sig. Kan det bli bättre?

Älska livet  /Lene