Campingliv & natur, Tankar

Förbereda vintervila!

Godmorgon söndag…

Jag vaknar upp till en solig söndag… Solen skiner men det blåser lite och just nu är det enbart +7 grader. Men i solen är det fantastiskt skönt.

Jag sitter och avnjuter mitt morgonkaffe och ser fram emot dagen. Efter en riktigt lugn och skön dag igår då vi inte gjorde någonting så känner jag mig på g idag.
Jörgen ska till fina Eva och hjälpa henne tillsammans med andra att förbereda hennes trädgård i vintervila. Jag ska hem till Ellinore och Daniel och i eftermiddag kommer Emelie dit och vi ska äta middag hos dem. Det ska bli en riktigt mysig dag.
Jag ska åka med Jörgen bort till Eva och köra bilen därifrån för jag ska köra en del ärenden innan jag åker hem till Ellinore och Daniel.

I torsdags hämtade jag mina nya Ecco skor. Visst är de fina?! Jag är supernöjd med dem, men jag fick tyvärr lite skoskav av dem så jag får “gå in dem” några gånger. Det fick jag även göra med de andra jag har som jag nu ska kassera så fort jag gått in dessa snyggingar.

Du tittar nu på våra sista tomater på plantorna vi har i förtältet. När dessa är plockade så åker plantorna och krukorna ut. Då blir det mer plats. Men jag tycker det har varit fint att ha dem där. Det är så underbart att gå ut och plocka dem när vi ska ha tomater. Snart är det slut med det för denna gången.

Lev livet  /Lene