Mat & recept, Tankar

Bara för att jag kan…!

Godmorgon…

Jag ligger kvar en stund efter jag vaknat och bara…bara är. Bara för att jag kan liksom..

Idag är jag ledig men jag ska inte lata mig. Jag ska till tandhygienisten och sedan ska jag faktiskt jobba lite ändå. Jag har lite planering inför mötet på Malmö kontoret imorgon så jag behöver förbereda. Ellinore hämtar mig på FTV (Folktandvården) när jag är klar så kör vi till huset och tar en fika. Jörgen hämtar mig där, därefter blir det lite jobb.

Men innan dess ska jag bara ta det lugnt. Jag sitter just nu med mitt morgonkaffe och lyssnar på Nyhetsmorgon på Tv4.

I igår var det 8 dagar som jag haft konstant högre smärta av huvudvärk men under gårdagen så gick det ner till mer normal nivå och jag var så lycklig. Det är inte kul alls att ha huvudvärk hela tiden. Även om jag alltid har dov huvudvärk så ökar den emellanåt och vissa gånger så ökar den än mer, som den gjort nu. Jag gick igår och var så glad över att huvudvärken gått ner. Men imorse var den tillbaka igen. Sicket mög… nåja jag väljer att gilla läget och ta det lugnt. Jag behöver inte stressa idag så jag tar det lugnt.

Igår när Jörgen kom hem var han jättetrött och gick och lade sig en stund. Under tiden fixade jag middag. Det blev gnocchi med knaperstekt bacon och sås med grönsaker i. Supergott. Idag blir det middag på Ikea tror jag.

Lev livet  /Lene