Tankar

Vad som kommer är menat…!

Godmorgon fredag…

Visst är det fredag och det är härligt. Helgen knackar på dörren.

Det är fredagen den 13e idag. Är det en speciell dag för dig? Är du skrockfull?
Jag kan inte påstå att jag är speciellt skrockfull. Jag tar det som det kommer. Jag kan gå under en stege utan att få panik. Jag kan lägga nycklar på bordet utan att tappa andan. Dock är där saker jag inte gör men det håller jag för mig själv just nu. Men fredag den 13e är inte en dag då jag helst stannar inne. Händer det något så gör det. Det har inget med skrock att göra, utan det är ödet. Vad som kommer är menat…

Igår fick jag byta plats att jobba på. Det var möte på Malmö kontoret och jag fixade fika och stod för trivseln. Det kändes som det gick hem. Jag var nöjd i alla fall. Så idag blir det att ta tåget till kontoret i Helsingborg och jobba där. Det ser jag fram emot.

Blåsten har lagt sig men solen är inte framme…än. Jag hoppas hon väljer att titta fram under dagen men det verkar inte som det kommer ske om man tittar på prognosen. Men det regnar inte och det är jag glad för.

Jag sitter just nu och avnjuter mitt morgonkaffe och slötittar på Nyhetsmorgon på Tv4. En “normal”morgon. Lugn och ro och bara ta det lugnt en stund. En morgon i min smak. Snart är det frukost och sedan ta på mig för att bege mig till tåget.

Ikväll ska vi träffa bästa Eva och det ska bli så mysigt. Vi kör ut till henne denna gången. God mat…god dricka och gott snack. Det ska bli mysigt.