Tankar

Stör inte mig…!

En god måndag morgon och solen skiner.
Ja solen skiner men det blåser en hel del vilket inte gör så mycket om du frågar mig. Solen skiner och det är det bästa. Måndag morgon och en ny helt orörd vecka startar. Jag omfamnar livet. Jag är tacksam.

Denna veckan har jag inte alltför mycket bokat och jag har all intention att hålla det så. En arbetsvecka med lite lugn efteråt vill jag ha. Jörgen jobbar kväll så jag är hemma själv på kvällarna, vilket inte stör mig.

Idag ska jag däremot till min läkare på VC senare i eftermiddag och dessförinnan ska jag jobba på kontoret i Helsingborg. Jörgen kör mig dit för att sedan köra mig direkt till VC. Jag har blivit bjuden på middag hos Ellinore och Daniel så han hämtar upp mig när jag är klar på VC och han är på väg hem från jobb. Det är lite lyx det.

Jag hörde på Nyhetsmorgon på Tv4 att det är eld upphör i Israel. Det var väl för väl tänker jag. Jag hoppas de håller det så men man vet aldrig. Det hade varit trevligt om folk här i vårt fina land också tagit sitt förnuft till fånga och upphört med alla skjutningar och bombningar. Det är helt horribelt. Men vad ska man göra? Vi som lekmän verkar inte kunna påverka så värst mycket. Jag kan ju ha fel…det har hänt tidigare.

Lev livet medan du kan /Lene