Mat & recept, Tankar

Om jag orkar!

Godmorgon onsdag… mitt i veckan… lillördag..

Ja visst är det onsdag och mitt i veckan. Solen skiner och det är fantastiskt fint väder ute. Lite svalt men det är kanske inte så konstigt när vi är i mitten av oktober. Lite längre än så eftersom det idag är den 18e oktober. Men jag njuter av solen. Det är bara att ta på sig lite mer så kan man sitta ute och njuta, eller bara vara ute och njuta.

Jag vaknade med huvudvärk (igen!) så jag väljer att ta det lugnt nu på förmiddagen innan Jörgen kör till jobb. Jag ska, om jag orkar gå och diska i eftermiddag. Vi får se hur det blir med det. Jag ska njuta av solen i vilket fall som.

Igår blev det restmiddag för mig. Och hur gott blev inte detta?! Pannbff med ugnsrostad vitkål. Så smarrigt så jag kan knappt berätta hur smarrigt. Jag älskar ugnsrostad vitkål. Idag blir det köttfärssås med pasta. Inte lika exotiskt men ändock gott.  Pasta är gott.

Vad händer hos dig idag då? Som sagt, hos mig blir det lugnt idag. Jag ska återhämta mig lite tänker jag och imorgon är det kontoret i Helsingborg som gäller. Det gillar jag. Det enda “måste” jag har är ju att gå och diska men jag får se hur det blir med det.

Men jag börjar min dag med att dricka kaffe och bara ta det lugnt.

Lev väl  /Lene