Tankar

Vi får se…!

Godmorgon…

Det är torsdag och jag är uppe sedan en stund. Det har blåst en hel del inatt och jag har sovit dåligt men det är så det blir ibland. Jag gillar läget.

Idag blir det till att ta tåget till kontoret i Helsingborg. Jag ska mäta gardiner och lite annat. En spännande dag ligger framför mig. Jag är osäker när jag åker men det blir väl vi 10-tiden gissar jag. Vi får se. Jag är långt från färdig nu så jag måste göra mig iordning först.

Men jag börjar med att dricka mitt kaffe denna morgon. Precis som de flesta andra morgnar så börjar med en god kopp kaffe. Eller två, eller tre. Vi får se.

Den där vapenvilan jag skrev om häromdagen sket sig direkt tydligen. Om den ens var riktig. Det verkar inte så. Jag blir så ledsen för att människor beter sig så illa i världen. Jo, krig har alltid funnits och kommer nog alltid att finnas. Men det är så illa just nu runt om i världen. Exempelvis i Bryssel. Vad är det som händer?! Det är inte okej någonstans att någon människa överhuvudtaget beter sig så mot andra människor. Men vad kan man göra? Jag vet inte. Det är tragiskt.

Älska varandra och världen  /Lene