Mat & recept, Tankar, Yoga Mindfulness & Yoga2home

Mindfulness på en onsdag…!

Godmorgon onsdag…

Jodå det är redan onsdag och jag har inte bloggat på flera dagar. Dels har jag haft maginfluensa deluxe och sedan är efterdyningarna av denna kräkiga sjukdom fortfarande i kroppen så jag har inte riktigt haft orken till det. Men nu tänkte jag att jag skulle ta tag i verkligheten igen, lite smått.

När det är en så tråkig dag som det verkar till att bli, vädermässigt så får man lägga upp en mysig morgon bild istället.
Det regnar och det blåser och så ska det hålla på hela dagen.

Idag skulle Rickard, vår fina vän fyllt 56 år. Stort Grattis till dig och jag hoppas du blir ordentligt firad där du är.

Jag vill även passa på att bjuda på lite smarriga bilder på en väldigt god middag vi blev bjudna på hos Nina i lördags.
Ugnsbakad lax med potatis och kall sås och sallad.

Som du säkert redan vet är det ju onsdag men igår var det tisdag och jag skulle ge dig ett Mindfulness tips. Jag gör det idag istället. Håll till godo…

Visa tacksamhet…

Visa tacksamhet för kroppen genom att öka din medvetenhet.
“Det här är mina fötter, ben, händer, ögon, öron.. . De fungerar.”
Om du har problem med någon av kroppsdelarna så är det ok det med, men i den här övningen kan du fokusera på och visa tacksamhet för de kroppsdelar som fungerar och som finns här varje dag och tjänar dig och sitt syfte. Visa tacksamhet för sådant du annars tar för givet, gärna många gånger denna veckan.
Och kom ihåg att vara snäll med dig själv, alltid!

Lev väl och älska livet  /Lene