Tankar

Passar mig som handen i handsken…!

Vår nya fina kaffeburk

God middag…

Det är torsdag och jag bloggar sent idag. Men så får det bli.
Jag är helt off idag. Inte alls på banan. Dessa eftereffekter av maginfluensan i helgen sitter verkligen i. Yrsel, ont i huvudet, ont revbenen när jag skrattar, ont i ryggslutet. Men det är så det är när jag varit sjuk numera, jag blir sjukare innan jag blir bättre.

Idag regnar det och det passar ganska bra för mig just nu för jag har ingen ork för något just nu. Passar mig som handen i handsken just idag.

Jag har egentligen inte så mycket att skriva men vill skriva ändå.

Igår köpte vi en (eller Jörgen) en Muurrikka (58 cm) till oss båda i gemensam födelsedagspresent/julklapp. Det ska bli så spännande att använda den. Vi ska inviga den på vår höstträff med familjen/släkten den 5 november. Så Grattis och God Jul till oss båda.

Jag hade en fundering för en stund sedan om jag skulle ut och promenera en stund men så började det regna igen så jag struntar i det. Jag inväntar Jörgen tills han kommer hem så ser vi hur vädret är då och tar en promenad då istället.

Ta dagen som den kommer  /Lene