Tankar

Än har jag inte märkt något…!

Godmorgon söndag…

Förlåt… Jag vet att jag inte varit aktiv denna veckan men det har varit en jobbig vecka, kroppsmässigt för min del. Det har blivit mycket återhämtning och det har verkligen behövts.

Vi vaknar upp till en blåsig och regnig morgon så det känns som det blir en innedag idag. Tända ljus och ha lite mys. I eftermiddag blir det lite fotboll på tv för då spelar MFF match mot Norrköping. Heja Malmö!!

Det blir ingen fancy middag idag. Falukorv kommer att serveras här… Men det är gott. Dock vet vi inte vad vi ska göra med falukorven men vi tog fram den ur frysen häromdagen så den måste tillagas. Kanske stuvade makaroner eller potatismos. Vi får se.

Inatt ställde vi tillbaka klockan en timme så nu är det vintertid också. Ja…tiden går fort. Normalt sett märker jag inte av så mycket när vi ställer tillbaka eller skruvar fram klockan och än så länge har jag inte märkt av något. Vissa har ju stora problem med detta och blir trötta, deprimerade och lite annat, men jag brukar inte känna av det. Vilket är skönt. Vädret i sig känner jag av genom att min redan skyhöga smärta ökar i kroppen och det är fullt tillräckligt tycker jag.

Må väl och älska livet  /Lene