Tankar

Denna dagen måste få passera…!

Godmorgon denna eminenta måndag…

Japp…måndag och en ny, orörd och spännande vecka har öppnat upp sig. Dessutom är det Höstlov för alla barn. Många vuxna får däremot arbeta men det är de vuxnas lott i livet.

Jag har äntligen blivit av med eftereffekterna av maginfluensan vilket är enormt skönt. Det har varit en tuff vecka med hög smärta i precis hela kroppen och jag är glad att detta har lagt sig.

Idag blir det till att ta mig till kontoret i Helsingborg och jobba. Måndagar innebär kontoret i Helsingborg för mig och det gör mig glad. Men jag börjar dagen med lite lugn och ro och en god kopp kaffe, eller kanske två. Så jag sitter och dricker mitt kaffe och slö lyssnar på Nyhetsmorgon på Tv4. Precis som det ska vara. Lugn och ro. Tänk om fler hade kunnat börja sin morgon så.

Ska du göra något speciellt med barnen på höstlovet?
På onsdag ska jag faktiskt göra något speciellt med Hailey. Det är en del av hennes present från oss. Men mer om det i ett senare inlägg. Än så länge är det måndag och denna dagen måste först få passera som det är tänkt.

Solen skiner men det blåser lite grann. Natten har passerat med regn och blåst och det börjar vi nästan vänja oss vid känner jag. Flera nätter den senaste veckan har det regnat och blåst. Men det är nästan bättre det gör så på natten och blir sol på dagen. Det gillar jag faktiskt. Så när jag bloggat färdigt ska jag bara sätta mig tillbaka och njuta av solen med en kopp kaffe.

Lev väl  /Lene