Familjen, Mat & recept, Tankar

Om vädret tillåter…!

Godmorgon säger jag en solig torsdag…

Veckan lider mot sitt slut. Vi har en arbetsdag kvar sedan är det helg. Vi ska, om vädret tillåter ha vår höstträff på söndag då familjen kommer hit för lite umgänge. Det ska bli trevligt, så jag hoppas verkligen att vädret håller i sig.

Men än så länge är det torsdag och jag ska till kontoret i Helsingborg idag. Det ska bli härligt.

Igår hade Hailey och jag vår “Mormor/Hailey” dag och det var supermysigt. Vi gick på Emporia i lugn och ro. Hailey fick välja var vi skulle äta lunch. Det blev naturligtvis McD, men det gjorde inget för hon var lycklig. Hon fick Bubbletea som hon längtat efter att få smaka. Det köpte vi på The Tea House inne på Emporia. Hon fick välja lite kläder och hon valde en heldräkt och nya sneakers. Hon var helnöjd. Och det var huvudsaken.

Leah fick något hon också även om hon inte var med. Hon är väldigt mycket inne på Spiderman just nu och behövde nya spiderman strumpor så det köpte vi plus en mjuk hoodie i spiderman stuk. Hon blev jätteglad. Två glada töser. Då är mormor lycklig.

När Ellinore och Leah varit och hämtat Hailey så fixade jag lite middag till mig och som Jörgen ska ha med sig idag. Jag slängde ihop något lätt. Färska, snabbt kokta och sedan stekte jag brysselkål snabbt tillsammans med lök, färsk svamp och bacon. Jag kryddade på med vitpeppar och chiliflakes och ovanpå när jag lagt upp det blev det riven parmesan. Så nedrans gott.

Lev väl  /Lene