Tankar

Jag njuter av morgonen!

Godmorgon…

Det är fredag och helgen knackar på dörren.

Jag är uppe och “igång”. Nej igång är jag inte men jag sitter och avnjuter en god kopp kaffe och ska iväg till kontoret lite tidigare än jag brukar. När jag jobbat ska vi köra upp och hämta killarna hos Emelie. De ska vara hos oss i helgen och det ska bli så mysigt. Imorgon är det tänkt att Emelie ska komma hit eftersom det är meningen att vi ska ha vår höstträff med släkten på söndag. Vi får se under morgondagen hur vädret ska se ut på söndag. Det är det vi måste gå på.

Men jag börjar med att njuta av denna fredag morgon i lugn och ro.
Jag vaknade vid 6.45 och hade satt larmet på 7.30 men jag kunde inte somna om så det var lika bra att gå upp och sätta igång lite kaffe. Så nu sitter jag här och njuter av morgonen.

Jag är lite trött men annars är det helt okej faktiskt. Det känns som det var länge sedan jag kunde säga det och det är helt underbart. Jag har gått upp i mitt kortison intag och ska ta 30mg i två veckor, sedan ska jag gå ner i antal till 20mg i fyra veckor och därefter 17,5mg i fyra veckor. Jag började med 30mg i onsdags så jag har inte tagit de så länge men jag måste säga att i många av mina leder har smärtan i stort sett försvunnit. Det är inte alls den höga smärtan i lederna som jag haft tidigare. Tvärtom faktiskt. I alla leder har smärtan minskat märkbart och i de flesta leder har jag ingen smärta. Så himla skönt.

En egodag är aldrig fel  /Lene