Familjen, Mat & recept, Tankar

Måndag och jag ska skärpa mig!

Godmorgon måndag…

Så var det måndag igen…vart tog helgen vägen?!
Det har varit en busy helg så jag har inte alls tänkt på att blogga. Eller jo det har jag men det har inte blivit av.
Barnbarnen Ludwig och William var här från fredag och i lördags kom Emelie hit.

Det var ju meningen att vi igår skulle ha vår höstträff men så blev det inte för när vi vaknade så regnade det en hel del, så vi ställde in det. Vi får boka om och försöka på nytt. Så är det…vi kan inte råda över vädrets makter. Tråkigt men så är det.

Vi fick en mysig dag ändå. Ellinore och töserna kom hit och hälsade på ändå. Hailey och Leah ville träffa kusinerna och det har jag full förståelse för. Dock fick vi vara ute för sitta inne i husvagnen så många blir vääääldigt trångt.

I lördags när vi skulle äta middag så invigde vi vår nya Muurikka och wow vad häftigt att ha en Muurikka. Så enkelt att göra allt på en gång på samma platta. Vi stekte pannbiffar och gjorde även pommesen på stekhällen. Kanonbra blev det. Och supergott!

Men nu är det måndag morgon och jag ska skärpa mig med bloggen. Jag känner att jag saknar att blogga, men ibland finns bara inte tiden för det. Jag vägrar stressa och känna mig stressad för att jag ska blogga. Då blir det inte roligt längre och så ska det inte vara. Så jag bloggar när jag kan och har möjlighet och så får det faktiskt bli även i fortsättningen.

Mörkret ligger fortfarande över oss och jag sitter med mitt kaffe och inväntar bussen som går om cirka 40 minuter. Idag ska jag till Diagnostiskt Center (hudklinik) för att än en gång kolla kliandet på mina händer och underarmar. Vi får se vad läkaren säger.

Lev livet, stressa mindre  /Lene