Campingliv & natur, Tankar, Yoga Mindfulness & Yoga2home

Det är en fröjd!

Mellis när jag är tillbaka från jobb

Men hallå!
Hur är läget idag?

Med mig är det helt okej måste jag säga. Denna muhaffta dos av kortison jag tar just nu har verkligen rått på mina leder och jag har väldigt, väldigt lite smärta i dem nu. Det kommer en “nyck” i vissa leder emellanåt men absolut inte hela tiden som jag haft tidigare. Jag är LYYYYCKLIIIIG!! Det är en fröjd att “bara” ha min fibrosmärta och inte hög smärta i alla leder mer. En fröjd!

Idag har jag jobbat på kontoret i Malmö. Jag har suttit i en del möten… teams, telefon och irl. Alltid kul tycker jag.

När jag kom tillbaka från jobb så tog jag en liten mellis, som du ser på bilden ovan och sedan ner till servicehuset och sätta igång en maskin tvätt. Så nu väntar jag bara på att torktumlarna ska bli klara, vilket dröjer cirka en timme.

Det är ju tisdag så jag bjuder dig på ett Mindfulness tips som jag brukar göra en gång i veckan. Håll tillgodo…

Leta efter det behagliga i upplevelsen…

Sätt dig och slut ögonen för en kort stund och känn in din kropp.  Se vad du upplever just nu, finns där något motstånd eller finns där några behagliga förnimmelser?
Du kan nu för en kort stund leta efter det behagliga i din kropp.
Kanske känner du värme någonstans? En känsla av att vara avslappnad? Kanske är din kind, ovansidan av din hand eller någon del av din kropp mjuk? Har du en känsla av att vara mätt och nöjd  eller är det något annat som du kan uppleva som njutbart eller behagligt i din upplevelse just nu?
Träna på att leta efter det behagliga i din upplevelse med en känsla av nyfikenhet och se vad du upptäcker.

Lev livet medan du kan…vänta inte  /Lene