Tankar

Jag får se…!

God förmiddag…

Det är ledig onsdag och vad betyder onsdag? Mitt i veckan….lillördag eller vad du vill kalla det.

När jag gått upp och tagit på mig, tog jag Nisse och körde iväg och köpte en mjölk. Nu har jag precis avslutat lite jobbrelaterat och sitter och njuter av mitt kaffe och slölyssnar på Nyhetsmorgon på Tv4. En lugn och skön onsdag. Jag känner att jag behöver lite lugn idag för jag har huggande smärta i ryggen, under höger revben. Jag får se vad det blir av det men jag hoppas det försvinner som ett papper i vinden.

Ikväll är det Mingel fika på campingen och det ska bli så mysigt. Alla som vill kommer dit och får säga hej till den nya RC (ReceptionsChef) Sofia och nya DC (DestinationsChef) Malin, dricka lite kaffe och ta en fika. Det ska bli trevligt.

Men först ska jag bara ta det lugnt så jag blir av med smärtan i ryggen. Egentligen skulle jag ta bussen och handla på Willys, Emporia och Jörgen hämtar mig där men jag vet inte om jag klarar det. Jag får se när det börjar närma sig eftermiddag hur smärtan i ryggen är. Jag äventyrar ingenting. Jag ska klara att jobba också och det är prio ett. Jag får se hur det utvecklar sig.

Lev väl  /Lene