Campingliv & natur, Tankar

Det är så rofyllt…!

Godmorgon torsdag…

Jodå, jag är redan uppe. Uppe med tuppen vet du…
Nå det är inte mer avancerat än att jag inte kunde somna om efter Jörgen kört till jobb. Lika bra att gå upp.
Så nu sitter jag här och startar dagen sakta men säkert. Underbart!

Idag är det Helsingborgs kontoret som gäller och det känns bra. Jag är laddad och redo. I och med att jag är uppe tidigare så kan jag ju åka iväg tidigare och därmed också vara hemma tidigare. Skönt att komma hem tidigare den veckan Jörgen jobbar tidigt.

Igår Mådde jag inte så bra under dagen. Jag hade hög smärta i höger ryggsida, under revbenen hela dagen. Det blev lite bättre ju längre dagen led men det fanns kvar och finns fortfarande kvar. Men det är mycket bättre nu.

Mellan regnskurarna igår så tog jag mig en promenad ner mot vattnet.

Det var så rofyllt att sitta på trappan och bara lyssna på ljuden från havet. Meditera lite och bara slappna av. 

Det blev inget dopp men jag kände på vattnet och det var väldigt friskt kan jag berätta. Dock måste jag erkänna att jag faktiskt blev sugen på att testa att doppa mig. Men det blev inget med det. Inte igår i varje fall.

Det var igår det och nu är det idag.
Jag sitter med mitt morgonkaffe och njuter av lugnet. Nyhetsmorgon går på Tv4 och jag planerar lite för dagen. Jag är klar för att åka till kontoret. Jag har gjort mig iordning men det är ju inte dags än, så jag lyssnar på vädret en stund. Regn, regn, regn… Nåja det är ju inte november för ingenting.

Ta vara på dagen  /Lene