Campingliv & natur, Familjen, Mat & recept, Tankar

Måndag… kan livet bli bättre?!

Godmorgon måndag…

Jag gick upp relativt tidigt och det känns helt okej. Kan och orkar kroppen så försöker jag gå upp tidigare så jag kommer iväg till kontoret (allra helst kontoret i Helsingborg) lite tidigare. Därmed kommer jag ju hem tidigare också.

Det ser ut att bli en fin dag. Diset låg över marken och solen var på väg upp. Så vackert. Nu är solen uppe och det ser ut att bli bra väder. Vi får hoppas på det.

Har du haft en bra helg?
För mig har det varit en bra helg. Lugn och fin men för Jörgen har den varit lite jobbig. Han har stora problem just nu med smärta i axel/nacke/skuldra som går upp i huvudet, så han är inte helt sig själv just nu. Men det rättar snart till sig.

Lånad bild från Google

Igår vann ju Malmö FF’s herrar sin viktiga match och blev där med Svenska mästare. Mästarnas mästare!! MFF!!! Stort, stort Grattis till detta fantastiska lag som dessutom har fantastiska supportrar som ställer upp i vått och torrt för sitt lag.
Lite tråkigheter gällande brännande av nät från motståndarsupportrarna och även när MFF’s supportrar drog av en jäkla rökutveckling som startade brandlarm. Men det kan ju inte vi som sitter hemma göra något åt. Tråkigt i vilket fall som. Men glädjen över att Malmö vann tog över på slutet. Grymt gjort Malmö!!

Mot slutet av matchen startade jag med middagen och igår blev det chili con carne med sallad och bröd. Jag tog även en liten klick crème fraîche ovanpå. Lätt att fixa och ojojoj så gott det var.

Vi har nog de bästa grannar här på campingen. Två av dem är inte här just nu men Susanne och Tomas är kvar och häromdagen kom Susanne och lämnade av dem egenplockade, rensade och torkade kantareller. Kan livet bli bättre?!
Vilka fina grannar vi har. Livet är bra

Ta hand om dig och de dina  /Lene