Tankar, Yoga Mindfulness & Yoga2home

Jag tänker att det torkar!

Godmorgon, godmorgon…

Jag är uppe med tuppen idag. Anledningen är att jag inte kan sova. Jag kan inte påstå att jag är pigg direkt men kan jag inte somna om. Somnar jag om så är jag svintrött när jag väl ska gå upp,  så är det lika bra att gå upp.
Jag har till och med hunnit tömma toan, vilket jag klappar mig själv på axeln för. Dutti du e.

Nu sitter jag och myser med lilla lampan tänd, kaffe i muggen och Nyhetsmorgon på Tv4. Regnet smattrar utanför men jag sitter härinne i “stug”värmen och har det bra.

Jag ska jobba på Malmö kontoret idag, men det är inte dags att ta mig dit än. Jag vet inte riktigt på vilket sätt jag ska ta mig dit idag. Jag får se sen när det är dags. Förmodligen blir det Nisse i vilket fall som. Det är bara vatten som kommer uppifrån och det torkar ju, eller hur?!

Det är tisdag så jag bjuder väl dig på ett Mindfulness tips som jag brukar….

Få mer energi…

Stanna upp.
Lägg ner allt du har för händerna och ta tre djupa andetag.
Slut ögonen och känn in din kropp.
Vad pågår där just nu? I dina fötter, dina ben, i magen och bröstkorgen, nacken, axlarna, armar, händer, hals, nacke och huvud?
Uppmärksamma varje kroppsdel i ca 5 sekunder och lägg märke till eventuella effekter efteråt.

Lev livet medan du kan  /Lene