Tankar

Livet är bara för bra…!

Godmorgon onsdag…

Det är mitt i veckan…lillördag, eller vad du väljer att kalla det.
Jag är uppe ganska tidigt denna morgon också. Jag är förvånad över mig själv och lite stolt. Jag är inte alls lika trött som jag varit tidigare men å andra sidan så tar jag fortfarande hög dos av kortison, vilket har en uppiggande effekt så det kan ju vara “falskt”. Man vet aldrig. Men jag njuter så länge jag får vara lite piggare. Jag bugar.

Idag ska jag till VC (läs Vårdcentralen) för att träffa sjukgymnasten. Jag behöver hjälp med att få ordning på mina höfter. Enligt läkaren på reumatologen har jag kraftig inflammation på båda sidor och behöver hjälp med att komma till rätta med det. Så det var bara att boka tid och ta sig dit. Idag är det dags.
Även om det är bättre sedan jag fick kortisonsprutor på båda sidor så är det inget som tar bort inflammationen utan det bara hämmar det. Enligt läkaren behöver jag bland annat övningar för att komma tillrätta med det. Så det är bara att göra som hon säger. Jag lyder.

Något annat har jag faktiskt inte inbokat idag. Det blir nog lite, lite jobb idag. Lite mailkonversation och eventuellt något samtal plus att jag måste ringa några andra samtal också. Annars ska jag bara ta det lugnt idag och umgås med min älskade make innan han kör till jobb. Livet är bara för bra.

Älska livet  /Lene