Mat & recept, Min filosofi, Tankar

En bra torsdag framför mig!

Godmorgon…

Det är torsdag… jag är uppe och på benen. Alltså Jisses Amalia vad det har regnat och blåst inatt. Vi har en insjö där vi brukar köra utanför. Nedanför backen bakom oss är det också en stor insjö. De som vet säger att det ska regna hela dagen..
Jaja det är så det är. Jag gillar läget (men ändå inte).
Jag trodde inte jag skulle kunna somna om efter vi vaknat tidigt imorse när regnet slog ordentligt mot taket, men det kunde jag så jag gick inte upp tidigare än vad klockan larmade. Rätt så skönt faktiskt. Dock har jag inte sovit så bra inatt men det är kanske inte så konstigt så som det regnat och slagit mot taket.

Nu sitter jag med min kopp kaffe, Nyhetsmorgon på Tv4 och tända värmeljus för mysfaktor.

Igår åt jag en god middag. Det ser kanske inte mycket ut för världen, men gott var det.
En sorts kebab gjord på rester. Vi hade lövbiff i kylen och jag värmde på det med hickory & Brown sugar bbq sauce. Till det hade jag grönsaker, garlic mayo och coleslaw. Jag tog vad vi hade hemma. Det enda jag köpte igår var faktiskt de orientaliska tunnbröden. Det blev supergott faktiskt.

Idag blir det jobb i Helsingborg och när jag är klar där tar jag tåget till Malmö för att ta mig till kontoret och göra mig iordning. Vi ska nämligen på AW (läs afterwork) vid 17-17.30 tiden och det ska bli så himla trevligt. Jag ser verkligen fram emot det.
Jag får ta min regnkappa på mig idag så jag kan ta mig från A till B utan att bli dyngsur. Jag har en bra torsdag framför mig.
Hur ser det ut för dig?

Det ska va gött å leva  /Lene